Mexiko zmes

99denisa99 - fotka99denisa99, 3. júla 2011

Nastáva čas zavárania a tým aj najefektívnejšie uskladnenie,či spracovanie zeleninky,alebo ovocia.Dnes vám chcem poskytnúť recept,ktorý sa v našej rodine ujal a všetci ho milujeme.Je Zobraziť celý popisNastáva čas zavárania a tým aj najefektívnejšie uskladnenie,či spracovanie zeleninky,alebo ovocia.Dnes vám chcem poskytnúť recept,ktorý sa v našej rodine ujal a všetci ho milujeme.Je to hlavne rýchlo pripravená desiata pre manžela do práce,alebo pre mňa a hlavne je nutrične hodnotná a zdravá,pretože je to domáci recept.Tak do toho kuchárečky skúste.

Suroviny

1 kg
1 kg
1 kg
250 g
250 g
150 g
250 ml
250 ml
250 ml
1 ks -preosiate




Postup

  1. 1

    cibuľu,rajčiny,papriku dusíme bez oleja vo vlastnej šťave. Uvaríme si fazuľu do mäkka,pridáme kukuricu a steril.šampiňóny.Necháme prevrieť,zmiešame so zeleninou,pridáme deko plníme do pohárov.Pre mňa sú najideálnejšie poháre z horčice,ja to také "desiatové balenie".Sterilizujeme 15-20 minút.Prajem vám dobrú chuť. S pozdravom, Denisa.

Diskusia k receptu

cizmarka
aj ja robievam podobné len tam nedávam kukuricu a šampinony,ale urobím aj toto môže to byť dobré,ale dam tam aj trošku oleja....
99denisa99
prepačte zabudla som na olej .kedy??ja ho pridávam až pri konci,necham so všetkým prevrieť a dávam do pohárov.
evanaaa
Už som niečo takéto videla, zdá sa to byť dobré. A tie poháre od horčice sú aké? Pýtam sa preto, že je ich veľa druhov - horčíc aj tých pohárov, ktoré máš na mysli.
marienka44
@Evanaaa ,asi od 350 g -ovej horcice zn. Snico.
Ja mam podobny recept, ale bez sampionov a kukurice a pridava sa tam aj ocot a kryst. cukor. Sterilizujem to v 3 dcl poharoch s vieckom. Dcera si to v zime odo mna berie velmi vdacne a dava to do duseneho brav. masa. Vybornéééééééé. Fazula sa uvari v tlakovom hrnci. Je zdrava, obsahuje viac vapnika ako mlieko !
nika60
robievam asi ako marienka44 bez šampinonov a kukurice s trochou
octu a cukru ale pre zmenu prečo neskúsiť tvoj recept
aja1616
Tak, ja som už vyskúšala. Ochutnala som zatiaľ len z hrnca a je to dobré. Vďaka za recept.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia