Nastáva čas zavárania a tým aj najefektívnejšie uskladnenie,či spracovanie zeleninky,alebo ovocia.Dnes vám chcem poskytnúť recept,ktorý sa v našej rodine ujal a všetci ho milujeme.Je Zobraziť celý popisNastáva čas zavárania a tým aj najefektívnejšie uskladnenie,či spracovanie zeleninky,alebo ovocia.Dnes vám chcem poskytnúť recept,ktorý sa v našej rodine ujal a všetci ho milujeme.Je to hlavne rýchlo pripravená desiata pre manžela do práce,alebo pre mňa a hlavne je nutrične hodnotná a zdravá,pretože je to domáci recept.Tak do toho kuchárečky skúste.
Postup
-
1
cibuľu,rajčiny,papriku dusíme bez oleja vo vlastnej šťave. Uvaríme si fazuľu do mäkka,pridáme kukuricu a steril.šampiňóny.Necháme prevrieť,zmiešame so zeleninou,pridáme deko plníme do pohárov.Pre mňa sú najideálnejšie poháre z horčice,ja to také "desiatové balenie".Sterilizujeme 15-20 minút.Prajem vám dobrú chuť. S pozdravom, Denisa.
Ja mam podobny recept, ale bez sampionov a kukurice a pridava sa tam aj ocot a kryst. cukor. Sterilizujem to v 3 dcl poharoch s vieckom. Dcera si to v zime odo mna berie velmi vdacne a dava to do duseneho brav. masa. Vybornéééééééé. Fazula sa uvari v tlakovom hrnci. Je zdrava, obsahuje viac vapnika ako mlieko !
octu a cukru ale pre zmenu prečo neskúsiť tvoj recept