Foto: olinka12
Náš veľmi obľúbený rýchly koláč. Túto roládu robíme už roky a vždy chutí. V nedeľu som ho urobila pre nedostatok času zato ho veľmi Zobraziť celý popisNáš veľmi obľúbený rýchly koláč. Túto roládu robíme už roky a vždy chutí. V nedeľu som ho urobila pre nedostatok času zato ho veľmi rada robím. Na vianoce bude zase a všetci sa potešia.
40 minút
príprava
príprava
Suroviny
Tmavé cesto: | |
250 g |
|
150 g |
|
100 g |
|
30 g |
|
1-1,5 dcl, šálka silnej čiernej kávy aj s usadeninou |
|
Biele cesto: | |
150 g |
|
100 g |
|
100 g |
|
50 g |
|
1 bal |
|
Postup
-
1
Ingrediencie zmiesime tmavé cesto rozvalkáme ( ak sa lepí dať na dosku trošku práškového cukru) rozotrieť biele cesto a zrolovať.
- 2
Pozn. moja skúsenosť vlhkou rukou pretriem povrch a vygúľam v kokose. Potom má roláda aj pekný vzhľad.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu