Mäsovokarfiolový nákyp
			   Silvia Kuľhová
šéfkuchárka hotela Karpatia v Humennom, 8. mája 2011
		   
		   šéfkuchárka hotela Karpatia v Humennom, 8. mája 2011

Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Karfiol rozobraný na drobné ružičky uvaríme v slanej vode.
- 2
 Mleté mäso ochutíme soľou a korením, pridáme vajíčka a zmiešame.
- 3
 Na vymastený plech rovnomerne uložíme uvarený karfiol, zalejeme pripravenou mäsovou zmesou a dáme zapiecť asi na 20 minút.
- 4
 Vyberieme, posypeme strúhaným syrom a dopečieme ešte tak 5–10 minút. Podávame teplé so zemiakovou kašou. Chutné je aj ako studené predjedlo s chlebom.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





 


Diskusia k receptu