Mäsovokarfiolový nákyp
Silvia Kuľhová
šéfkuchárka hotela Karpatia v Humennom, 8. mája 2011
šéfkuchárka hotela Karpatia v Humennom, 8. mája 2011
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Karfiol rozobraný na drobné ružičky uvaríme v slanej vode.
- 2
Mleté mäso ochutíme soľou a korením, pridáme vajíčka a zmiešame.
- 3
Na vymastený plech rovnomerne uložíme uvarený karfiol, zalejeme pripravenou mäsovou zmesou a dáme zapiecť asi na 20 minút.
- 4
Vyberieme, posypeme strúhaným syrom a dopečieme ešte tak 5–10 minút. Podávame teplé so zemiakovou kašou. Chutné je aj ako studené predjedlo s chlebom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu