Mäsové pirohy

feroad - bez fotkyferoad, 2. januára 2010
5
porcií
15 minút
príprava
20 minút
na 180 °C

Suroviny

1 ks
500 g
podľa chuti
6 strúčikov
1 PL
1 KL
0,5 KL
1 KL
podľa chuti




Postup

  1. 1

    Mäso pomelieme, pridáme soľ, roztlačený cesnak a papriku. Dochutíme rascou, majoránom, mletým čiernym korením a novým korením.Dobre premiešame.

  2. 2

    Na doske rozvaľkáme lístkové cesto, ktoré rozrežeme na štvorčeky 9x9 cm. Na štvorčeky rozdelíme mäsovú plnku. Štvorčeky uhlopriečne preložíme a okraje pirohov postláčame. Vo vyhriatej rúre ich upečieme do ružova.

  3. 3

    Servírujeme na lísky zeleného šalátu.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia