Mäsová polievka soľanka

redakcia - fotkaredakcia, 4. júla 2009

Suroviny

200 g
100 g
100 g
100 g
50 g
50 g
10 ks
100 g
4 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Nadrobno pokrájanú cibuľu dáme do roztopeného masla. Bravčové mäso pokrájame na drobné kúsky, rovnako aj hovädzie mäso, šunku a párky. Všetko pridáme k cibuli a po podliatí trochou vody dusíme.

  2. 2

    Keď je mäso napoly mäkké, podlejeme ho potrebným množstvom vody a pridáme kapary, olivy, mleté čierne korenie, soľ a trochu citrónu a dusíme domäkka.

  3. 3

    Pri podávaní dáme na tanier smotanu pomiešanú s nadrobno pokrájanou petržlenovou vňaťou a na ňu naberáme horúcu polievku.

Diskusia k receptu


Jeden komentár
Vymazať
nazyva sa to soljanka lebo v tomto receptr je sol? So skutocnou -soljankou ma spolocny ingred.vodu a sol.