Mäsová nátierka

zuzaniatko - fotkazuzaniatko, 14. marca 2010

Dobrý nápad na zúžitkovanie zvyškov z nedeľného obeda.

20 minút
príprava

Suroviny

2 ks
2 ks
1 lyžica
250 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso( môže byť bravčové, hovädzie alebo kuracie) pomelieme. Pridáme nadrobno pokrájané kyslé uhorky, posekané vajíčka, lyžicu horčice, tatarku a dobre premiešame. Podľa chuti dosolíme alebo dokoreníme. Zmes dáme na chvíľu do chladničky. Natierame na chlieb alebo pečivo.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu
Práve som ju "dokuchtila", využila som zvyšok vareného kuracieho, hovädzieho a divinkového mäska.Pridala som všetky ingrediencie...a mňam.Zajtra bude výborná na desiatu. Doporučujem.Tie obchodné nestoja zaveľa.Mám nátierky rada a všetky si pripravujem doma a vo veľkom a potom ich rozdávam.Všetkým chutia.

Pridaj komentár k receptu: