Foto: danculka
90 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Do veľkého mixera dáme prvý pretlak z prepasírovaných paradajok,pre ľahkosť mixovania potom nakrájanú papriku,potom oškvarky...
-
2
rozmixovanú masu dáme do hrnca...a pomali nahrievame..
-
3
do prehriatej masy,dáme pomleté mäso a pomali za stáleho miešania dusíme 1/2 hodinu
-
4
pridáme všetky koreniny,podľa svojej chuti,to chilli tam nemusí byť a niekto si iste aj pridá....rozmixujeme ponorným mixerom do hladka... a dáme do malých pohárikov,sterilizujeme aj 40min , pri 95 st.
-
5
podávane na hriankach,ale pre nedostatok času,tú trošku, čo zostala,som natrela na čerstvý chlebík,dobrú chuť!
1 kg paprik (nejlépe červené)
1 kg rajčat
1 kg cibule
5 feferonek
5 stroužků česneku, může být i víc podle chuti
½ balíčku Deka
umlít a svařit do husta.
1 ½ kg bůčku upéct napůl s kmínem a solí a umlít dvakrát.
Všechno smíchat, nechat přejít varem, plnit do skleniček, sterilizovat.Mazat na toustový chléb, posypat strouhaným sýrem, nechat zapéct.
som ho nerobila,dakujem za pripomenutie.Danculka,tvoj rcp ukladám do kk.