Mäsová nátierka (fotorecept)

Autor receptu: danculka

90 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Do veľkého mixera dáme prvý pretlak z prepasírovaných paradajok,pre ľahkosť mixovania potom nakrájanú papriku,potom oškvarky...
  2. rozmixovanú masu dáme do hrnca...a pomali nahrievame..
  3. do prehriatej masy,dáme pomleté mäso a pomali za stáleho miešania dusíme 1/2 hodinu
  4. pridáme všetky koreniny,podľa svojej chuti,to chilli tam nemusí byť a niekto si iste aj pridá....rozmixujeme ponorným mixerom do hladka... a dáme do malých pohárikov,sterilizujeme aj 40min , pri 95 st.
  5. podávane na hriankach,ale pre nedostatok času,tú trošku, čo zostala,som natrela na čerstvý chlebík,dobrú chuť!