Toto je také výstižne slovenské jedlo, ktoré som sa naučil robiť pri mojej "svokre"
2-3
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
30-35 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Bravčové mäso nakrájame na silnejšie plátky a urobíme dovnútra kapsu, mäso vyklepeme, osolíme a posipeme ho zeleným steakovým korením
- 2
Dovnútra dáme dve koliečka olomouckých syrečkov a na každé koliečko dáme ešte plátok cibule, na rozohriatom oleji opekáme každú stranu mäsa cca 3-5 minút, potom mäso polejeme worcesterovou omáčkou, pridáme 3-4 lyžice vody a ešte na 1 minútu otočíme.
- 3
Ako prílohu podávame zemiakovú kašu a tatársku omáčku
- 4
Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu