Mäso plnené olomouckými syrečkami

shukvacik - fotkashukvacik, 20. augusta 2011

Toto je také výstižne slovenské jedlo, ktoré som sa naučil robiť pri mojej "svokre"

2-3
porcie
20 minút
príprava
30-35 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
1 ks




Postup

  1. 1

    Bravčové mäso nakrájame na silnejšie plátky a urobíme dovnútra kapsu, mäso vyklepeme, osolíme a posipeme ho zeleným steakovým korením

  2. 2

    Dovnútra dáme dve koliečka olomouckých syrečkov a na každé koliečko dáme ešte plátok cibule, na rozohriatom oleji opekáme každú stranu mäsa cca 3-5 minút, potom mäso polejeme worcesterovou omáčkou, pridáme 3-4 lyžice vody a ešte na 1 minútu otočíme.

  3. 3

    Ako prílohu podávame zemiakovú kašu a tatársku omáčku

  4. 4

    Dobrú chuť!

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia