Mäso plnené olomouckými syrečkami

Autor receptu: shukvacik

Toto je také výstižne slovenské jedlo, ktoré som sa naučil robiť pri mojej "svokre"

2-3
porcie
20 minút
príprava
30-35 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Bravčové mäso nakrájame na silnejšie plátky a urobíme dovnútra kapsu, mäso vyklepeme, osolíme a posipeme ho zeleným steakovým korením
  2. Dovnútra dáme dve koliečka olomouckých syrečkov a na každé koliečko dáme ešte plátok cibule, na rozohriatom oleji opekáme každú stranu mäsa cca 3-5 minút, potom mäso polejeme worcesterovou omáčkou, pridáme 3-4 lyžice vody a ešte na 1 minútu otočíme.
  3. Ako prílohu podávame zemiakovú kašu a tatársku omáčku
  4. Dobrú chuť!