Mäsko na červenom víne

morenajea - fotkamorenajea, 4. februára 2010

super recept, jednoduchý a nikdy nič nezostane...

5
porcií
10 minút
príprava
35 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
2 dcl
2 ks
3-4 strúčik
0,7 dcl

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Plátky hovädzieho, alebo aj bravčového mäsa z oboch strán osolíme a okoreníme.

  2. 2

    Osmažíme na oleji aby sa mäso pekne zatiahlo - potom ho na chvíľu vyberieme. Môžete osmážať priamo v tlakovom hrci, skôr to bude hotové. Vo výpeku osmažíme do zlata nakrájanú cibuľku, pridáme pretlačený cesnak a chvíľu ešte osmážame.

  3. 3

    Vložíme späť mäso a prelejeme ho červeným vínom. Keď to už krásne rozvoniava, pridáme pretlak (môže sa pridať aj lečo) a zavrieme hrniec. Za pol hodinky bude hotové. výborné je s ryžou, prípadne zemiakovou kašou

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: