super recept, jednoduchý a nikdy nič nezostane...
5
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
35 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Plátky hovädzieho, alebo aj bravčového mäsa z oboch strán osolíme a okoreníme.
- 2
Osmažíme na oleji aby sa mäso pekne zatiahlo - potom ho na chvíľu vyberieme. Môžete osmážať priamo v tlakovom hrci, skôr to bude hotové. Vo výpeku osmažíme do zlata nakrájanú cibuľku, pridáme pretlačený cesnak a chvíľu ešte osmážame.
- 3
Vložíme späť mäso a prelejeme ho červeným vínom. Keď to už krásne rozvoniava, pridáme pretlak (môže sa pridať aj lečo) a zavrieme hrniec. Za pol hodinky bude hotové. výborné je s ryžou, prípadne zemiakovou kašou
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu