Mangoldové cestoviny v paradajkovej omáčke

Radoslav Pádej
šéfkuchár hotela Turiec v Martine, 3. júla 2011
Mangoldové cestoviny v paradajkovej omáčke
Foto: Pravda - Robert Hüttner

Suroviny

500 g
200 g
100 g
250 g
20 g
75 g
20 g
20 g
100 ml
100 g
40 g




Postup

  1. 1

    Cestoviny si uvaríme v osolenej vode. Na troche oleja speníme jarnú cibuľku a pridáme natrhaný čerstvý mangold a opražíme. Pridáme ricottu, dochutíme soľou, korením a cesnakom.

  2. 2

    Conchiglioni naplníme pripravenou zmesou a poukladáme do zapekacej misky v dvoch vrstvách. Posypeme parmezánom a zapečieme.

  3. 3

    Omáčku pripravíme z drvených paradajok, a to opražením na cibuľke a podusením s bazalkou.

Diskusia k receptu

hubata
Mňam toto môže byť dobručké, je to pekne zladené, dobre to aj farebne vyzerá a pritom je to pomerne jednoduché jedlo. Ďakujem a s dovolením si ho uložím do KK.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia