Mandľové trojuholníčky s tvarohom a černicami
Helena Podhorská
kuchárka Novej menzy v Žiline, 2. septembra 2012
kuchárka Novej menzy v Žiline, 2. septembra 2012
Foto: Pravda - Robert Hüttner
6
porcií
porcií
25 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
600 g |
|
500 g |
|
500 g |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
1 vrecko |
|
100 g |
|
Plnka: | |
700 g |
|
250 g |
|
300 g, čerstvé |
|
200 g, čerstvé |
|
Postup
-
1
Zo surovín na cesto vypracujeme cesto. Odložíme z neho tretinu na mriežku. Zvyšok cesta dáme na vymastený plech.
- 2
Tvaroh zmiešame s cukrom a dáme na cesto. Poukladáme čerstvé ovocie a z odloženého cesta vytvoríme mriežku.
- 3
Pečieme približne 25 minút pri 180 oC.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu