Mandľové trojuholníčky s tvarohom a černicami
Helena Podhorská
kuchárka Novej menzy v Žiline, 2. septembra 2012
kuchárka Novej menzy v Žiline, 2. septembra 2012

Foto: Pravda - Robert Hüttner
6
porcií
porcií
25 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| 600 g |
|
| 500 g |
|
| 500 g |
|
| 1 ks |
|
| 1 ks |
|
| 1 vrecko |
|
| 100 g |
|
| Plnka: | |
| 700 g |
|
| 250 g |
|
| 300 g, čerstvé |
|
| 200 g, čerstvé |
|
Postup
-
1
Zo surovín na cesto vypracujeme cesto. Odložíme z neho tretinu na mriežku. Zvyšok cesta dáme na vymastený plech.
- 2
Tvaroh zmiešame s cukrom a dáme na cesto. Poukladáme čerstvé ovocie a z odloženého cesta vytvoríme mriežku.
- 3
Pečieme približne 25 minút pri 180 oC.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu