Foto: spydigy
Ani neviem ako nazvať tento recept. Naučila ma ho moja mamina. Mohla by som to papať stále, úplne ho zbožňujem a už si ho Zobraziť celý popisAni neviem ako nazvať tento recept. Naučila ma ho moja mamina. Mohla by som to papať stále, úplne ho zbožňujem a už si ho obľúbil aj môj priateľ. Ja ho zvyčajne zvyknem robiť z diviny ale to mu moc nechutí, tak mu to zvyčajne robím z bravčového.
príprava
na 170 °C
Postup
-
1
Tak nachystáme si všetky potrebné suroviny
-
2
Mäsko si naklepeme. Osolíme a okoreníme z každej strany
-
3
každý rezeň posypem strúhankou.
-
4
Ja vždy keď klepem mäsko dávam si sáčok aby to nebolo všade.. Strúhanku teda vkepeme do mäska.
-
5
Takto by to malo vyzerať :)
-
6
každý rezeň obalím vo vajíčku.
-
7
Prudko osmažím z oboch strán na oleji.
-
8
a preložím na pekáč. ( my sme len dvaja, takže nám 4 plátky mäska stačia, ale kľudne použite aj viac) Trúbu si rozohrajeme na 180C
-
9
Kým čakáme na rúru, tak si pokrájame cibuľku ( ja už ručne ani krájať cibuľu asi neviem :)) hh lebo všetko robím v mixéry )
-
10
cibuľku si teda rozmixujeme
-
11
prídame vodu, horčicu a kečup ( ja keď pridám veci, tak to na 2-3 sek ešte rozmixujem )
-
12
zmes vylejeme na rezne. Ak ste dali náhodou malo vody tak ešte trošku pridajte, lebo mäsko sa bude vlastne dusiť na tej vode a potom je mäkučké aj na druhý deň
-
13
prikryjeme alobalom a vložime do trúby na tých 170-180C cca 45-50min (riaďte sa svojou rúrou )
-
14
a podávame s kašou :)
inak, najskôr som čítala "mäkkučké maslo" a stále som rozmýšľala, kde tam je to maslo... choroba z povolania :D