Makové linecké srdiečka
Foto: frommykitchendotcom
10 minút
na 160 °C
na 160 °C
Postup
-
1
Všetko sypké dáme do misky a lyžicou premiešame. Pridáme zmäknuté maslo, žĺtok a cesto spracujeme rukami. Hotové prikryjeme potravinovou fóliou a dáme do chladničky na 2-3 hodiny.
- 2
Po odstátí cesto rozvaľkáme na hrúbku asi 3-4 mm a vykrajujeme formičkami ľubovoľné tvary. Ukladáme na plech vystlaný papierom a pečieme na 160 °C 10-11 minút.
- 3
Vychladnuté drobné pečivo môžeme zlepiť džemom alebo len namočiť v roztopenej čokoláde :)
Tiež linecké pečivo:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu