Majonézový sendvič so sviečkovicou
Ján Zlúky
šéfkuchár hotela Galileo v Donovaloch, 26. júla 2012
šéfkuchár hotela Galileo v Donovaloch, 26. júla 2012
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20-30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Umytú, nasolenú a okorenenú sviečkovicu vcelku položíme na rozpálený gril. Opečieme z každej strany a odložíme na kraj roštu.
- 2
Z majonézy, jogurtu, čili papričiek a karí korenia pripravíme karí majonézu. Pečivo panini prekrojíme a na dobre rozpálenom grile opečieme z vrchnej strany.
- 3
Spodnú časť panini natrieme karí dresingom, poukladáme na plátky nakrájané paradajky, natrhaný ľadový šalát, natenko nakrájané plátky hovädzej sviečkovice, plátky mozarelly, rukoly a prikryjeme vrchnou časťou panini.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu