Máčané kuracie mäso

matus113 - fotkamatus113, 9. júna 2010
Máčané kuracie mäso
Foto: matus113

Čertovsky dobré máčané mäso

6
porcií
60 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
3 ks
2 PL
1 KL
1 KL
1 KL
1 KL
1 KL
2 PL
3 PL




Postup

  1. 1

    Kuracie prsia si rozrežeme na rezne, ktoré naklepeme cez mikroténové vrecko. Na prípravu marinády budeme potrebovať 3 celé vajcia, soľ, 2 lyžice horčice, 1 lyžičku vegety, 1 lyžičku čierneho korenia, 1 lyžičku mletej rasce, 1 lyžičku červenej papriky, 1 lyžičku majoránky, trochu grilovacieho korenia, 2 lyžice worčestrovej omáčky a kečup.

  2. 2

    Všetky ingrediencie na marinádu si rozmixujeme mixérom. Mäso naložíme do marinády a dáme na 24 hodín do chladničky.

  3. 3

    Po 24 hodinách je mäso pripravené na vysmážanie. Vysmážame na rozpálenom oleji z obidvoch strán. Môžeme podávať so zemiakmi a zeleninovým šalátom.

Diskusia k receptu

Vymazať
evanaaa
Podobné marinády si robím aj ja , väčšinou od oka a obmieňam ich. Je to pekne naservírované , chutné, len sa pustiť do toho.
Vymazať
mia2404
mam podobny recept , len sa to pecie na plechu v trube , ale aj takto to vyskusam mnam
Vymazať
nelajsia
podobne robievam, ale na pasiky nakrajam mäso,,,pridam rozne koreniny podla nalady a volame to ohnive mäsko




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia