Máčané kuracie mäso

Autor receptu: matus113

Čertovsky dobré máčané mäso

6
porcií
60 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Kuracie prsia si rozrežeme na rezne, ktoré naklepeme cez mikroténové vrecko. Na prípravu marinády budeme potrebovať 3 celé vajcia, soľ, 2 lyžice horčice, 1 lyžičku vegety, 1 lyžičku čierneho korenia, 1 lyžičku mletej rasce, 1 lyžičku červenej papriky, 1 lyžičku majoránky, trochu grilovacieho korenia, 2 lyžice worčestrovej omáčky a kečup.
  2. Všetky ingrediencie na marinádu si rozmixujeme mixérom. Mäso naložíme do marinády a dáme na 24 hodín do chladničky.
  3. Po 24 hodinách je mäso pripravené na vysmážanie. Vysmážame na rozpálenom oleji z obidvoch strán. Môžeme podávať so zemiakmi a zeleninovým šalátom.