Lososová nátierka

kuchticka - fotkakuchticka, 18. novembra 2010

Tato natierka sa hodi na ranajky, rychle pohostenie k pivu ci vinku, alebo kedykolvek mame na nieco pikantne chut.

Suroviny

250 gr
250 gr , alebo zbytok grilovaneho
2 lz polievkove
2-3 lyzice
1 ks menšia
2- 3 lyzice struhany cersvy
podla potreby
podla potereby
podla chuti  pokrajana




Postup

  1. 1

    Do vacsej misky dame tvaroh, pridame rozdrobeneho lososa, dobre rozmiesame (pouzivam vidlicku), pridame jemne nakrajanu cibulku, pomlete orechy, nastruhany chren, posekanu petrzlenkovu vnat, olivovy olej, okorenime a podla chuti osolime. Hotovu natierku davame na cersvy domaci chlieb, bagetky, alebo na topinky.

Diskusia k receptu

marianne69
aj mne sa to paci,ten tvaroh tam pasuje....a nie je tam maslo ani bambino...(KK)vyskusam na Silvestra:-)
kuchticka
Dakujem vam za pochvalu, ale najskor skuste a potom napiste aka bola. @tinca , napis tvoj recept a ja mozem vyskusat tiez inak. Teraz nemam cersvy chren, tak je dobra i bez neho.
jerica
Hľadala som tento recept,vedela som že niekto dal lososovú nátierku,len som si nevedala spomenúť kto a kedy,konečne si na budúci týždeň spravím,manžel ide na liečenie(nemá rád ryby) tak si môžem robiť ryby,mám rada chuťovky dokonca si tento recept nájdem v chlieviku ryby .
kuchticka
Ahoj @jerica ! Skoda, ze nemam odfotene, s fokou by to vyzeralo dobre. ale chutna je skutocne. Najlepsia je z dobreho udeneho lososa, ale ja grilujem lososa kazdy tyden certstveho a zo zbytku toho grilovaneho robim tento recept. Pochvalovali si ju i skutocni gurmani, krori nas navstivili az zo Znojma.
ceresnicka1
Ahojte,tá nátierka je výborná. Ja ju robím bez chrenu,nemusím ho... Ďakujem za recept...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia