Foto: mliekarka
Tento recept mám zo stránky Angie bakes,trošku som si ho však upravila.Priznám sa prvý krát som ho skúšala skôr zo zvedavosti,lebo som si nevedela Zobraziť celý popisTento recept mám zo stránky Angie bakes,trošku som si ho však upravila.Priznám sa prvý krát som ho skúšala skôr zo zvedavosti,lebo som si nevedela predstaviť ako bude chutiť,ale u mňa sa po prvom pokuse vytvorila silná závislosť na tento koláč :-)
príprava
na 175 °C
Postup
-
1
Keksíky si rozdrvíme (ja som si ich dala do pevnejšieho sáčku a tak som ich podrvila).Pridáme rozpustené maslo,cukor a kôru z dvoch limetiek.Všetko spracujeme a vtlačíme do papierom vystlaného menšieho plechu 30,5x21,5 cm.Pečieme pri teplote 175°C 15 minút.Po upečení necháme vychladnúť.
- 2
Zatiaľ si pripravíme plnku.Do misy nalejeme kondenzované mlieko,pridáme žltka,šťavu zo štyroch limetiek a premiešame.Na vychladnutý keksíkový korpus nalejeme plnku a dáme piecť na 15-20 minút.
- 2
Diskusia k receptu