Postup
-
1
Prísady: 5 vajec, 200 g práškového cukru, 1 vanilínový cukor, polievková lyžica kakaa, 300 g polohrubej múky, prášok do pečiva, 50 g hrozienok, 250 ml vaječného likéru, 250 ml oleja, strúhanka (alebo kokos na vysypanie formy)
- 2
Postup: Vajcia s cukrom, vanilínovým cukrom vymiešame do peny, pridáme vaječný likér a olej. Potom pridáme múku zmiešanú s kypriacim práškom. Do vymastenej a strúhankou vysypanej formy nalejeme polovicu cesta. Druhú časť zafarbíme kakaom, pridáme sparené hrozienka, nalejeme na svetlú časť a vidličkou alebo špajlou urobíme mramorovanie. Pečeieme 30 minút pri 180 stupňoch. Upečené posypeme cukrom.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu