Foto: teniska
Kakaový korpus s džemom z lesných plodov, tvarohom a čokoládou. Jemne sladký, nežne kyslý.
10 minút
príprava
príprava
20 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
Cesto: | |
5 ks |
|
5 PL |
|
5 PL |
|
2 PL |
|
1/2 bal |
|
1 dcl |
|
Džem: | |
|
|
Krém: | |
250 g |
|
250 g |
|
1 balíček |
|
Poleva: | |
100 g (horká) |
|
|
|
|
|
|
Postup
-
1
Dáme si rúru vyhriať na 180°C. Celé vajíčka vyšľaháme s cukrom, prisypeme, prilejeme ostatné suroviny a všetko spolu zmiešame. Na vymastený a vysypaný plech vylejeme cesto a dáme piecť do rúry na cca 20 min.
- 2
Medzičasom si vymiešame hrudkový tvaroh s jemným a balíčkom vanilínového cukru.
- 3
Vychladnuté cesto potrieme džemom z lesných plodov a na džem natrieme tvarohový krém.
- 4
Vo vodnom kúpeli si rozpustíme čokoládu s maslom, podľa chuti primiešame kakao a cukor. Pokvapkáme koláč a šupneme do chladničky. Dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu