Foto: nonna
Druhú polovicu zaváraného bioleča som pripravila na jemne orientálnejší štýl použitým korením a sladkou smotanou, ktorou sa dosiahla sametovohebká konzistencia. Napriek použitej smotane, vzhľadom Zobraziť celý popisDruhú polovicu zaváraného bioleča som pripravila na jemne orientálnejší štýl použitým korením a sladkou smotanou, ktorou sa dosiahla sametovohebká konzistencia. Napriek použitej smotane, vzhľadom na jej množstvo v jednej porcii, je tento pokrm racionálnou stravou s pikantnosviežou chuťou a benefitom pre zdravie vďaka väčšiemu množstvu cesnaku chrániaceho cievny a respiračný systém.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravíme si suroviny.
-
2
Cesnak očistíme, nakrájame na tenké plátky.
-
3
V smotane dobre rozmiešame solamyl.
-
4
Potom muškátový kvet.
-
5
Rozohrejeme maslo, orestujeme na ňom minútku cesnak, okoreníme kardamonom, kurkumou, pol minútky miešame na ohni.
-
6
Pridáme lečo, šampiňóny, osolíme podľa chuti a za miešania prehrejeme počas dvoch minút.
-
7
Prilejeme smotanu, dobre premiešame a necháme minútku prejsť varom.
-
8
Príjemnoobjavujúce ochutnávanie!
varecha.pravda.sk/recepty/divnodiva-natierka-dzingischan/...