Lečo s husacou pečeňou

Imre Bindics
šéfkuchár penziónu Villa Rosa v Dunajskej Strede, 5. mája 2014
Lečo s husacou pečeňou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
20 minút
príprava
50 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
3 ks
3 ks
50 g
1 ks
1 čl




Postup

  1. 1

    Papriku a cibuľu nakrájame na malé kocky. Cibuľu opražíme na masti, pridáme papriku, osolíme a pár minút dusíme. Pridáme mletú červenú papriku, soľ a paradajky a necháme variť.

  2. 2

    Husaciu pečeň nakrájame na 100-gramové kusy, na horúcej panvici ich prudko upečieme a podávame s lečom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia