Lečo s husacou pečeňou
Imre Bindics
šéfkuchár penziónu Villa Rosa v Dunajskej Strede, 5. mája 2014
šéfkuchár penziónu Villa Rosa v Dunajskej Strede, 5. mája 2014

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
50 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Papriku a cibuľu nakrájame na malé kocky. Cibuľu opražíme na masti, pridáme papriku, osolíme a pár minút dusíme. Pridáme mletú červenú papriku, soľ a paradajky a necháme variť.
- 2
Husaciu pečeň nakrájame na 100-gramové kusy, na horúcej panvici ich prudko upečieme a podávame s lečom.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu