Lečo s husacou pečeňou
Imre Bindics
šéfkuchár penziónu Villa Rosa v Dunajskej Strede, 5. mája 2014
šéfkuchár penziónu Villa Rosa v Dunajskej Strede, 5. mája 2014

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
50 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
400 g |
|
3 ks |
|
3 ks |
|
50 g |
|
1 ks |
|
1 čl |
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Papriku a cibuľu nakrájame na malé kocky. Cibuľu opražíme na masti, pridáme papriku, osolíme a pár minút dusíme. Pridáme mletú červenú papriku, soľ a paradajky a necháme variť.
- 2
Husaciu pečeň nakrájame na 100-gramové kusy, na horúcej panvici ich prudko upečieme a podávame s lečom.
- 2
Diskusia k receptu
0 komentárov k receptuPridaj komentár k receptu: