20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Droždie rozmrvíme v mlieku, pridáme do múky, spolu zo smotanou a soľou vypracujeme cesto, pridáme postrúhanú kapustu,premiesime a sformujeme 8 bochníkov.
- 2
Po 20 minútach ich rozvaľkáme, vydličkou poprepichujeme a opečieme z oboch strán na horúcom oleji alebo masti..
- 3
Potrieme slanou vodou do ktorej sme pridali rozotretý cesnek alebo mleté korenie.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ale práve teraz chcem robiť zo zemiakového cesta buchty plnené mäsom mletým .A k tomu udusím kyslú kapustu . na dno taniera dám kapustu na kapustu 5 mäsových buchtičiek polejeme ich s upraženou cibuľkou
vyskúšajte Dobrú chuť!