5-6
porcií
porcií
Postup
-
1
pripravíme si kvások - mlieko si ohrejeme pridame cukor a nechame kvasok nakvasit navažime si múku , pridame kvások,soľ,olej a rucnym mixérom vypracujeme cesto ak je cesto moc tuhé prilejeme don mlieko aby bolo vláčnea odlozime na teplé miecto prikryjeme utierkou a nechame nakysnut
- 2
ked nam cesto nakyslo pripravime si pracovnu dosku ja pouzivam silikonovu a potrieme to olejom je to lepsie/ lebo pri muke by sam to horelo/ a s cesta si spravime taky šulec a potom uz len krajame a natahujeme cesto a dame ho na vyhriaty olej opiect
- 3
ked je langos hotovy tak uz podla chuti si dame -tatarsku omacku -kyslu smotanu -kecup -cesnak a posypeme nastruhanym syrom prajem vam dobru chut
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu