Langoše od známej

usmiatalenka - bez fotkyusmiatalenka, 26. októbra 2012
5-6
porcií

Suroviny

400 ml
3/4
1/4
1 KL
0,500 kg
0,4 dc




Postup

  1. 1

    pripravíme si kvások - mlieko si ohrejeme pridame cukor a nechame kvasok nakvasit navažime si múku , pridame kvások,soľ,olej a rucnym mixérom vypracujeme cesto ak je cesto moc tuhé prilejeme don mlieko aby bolo vláčnea odlozime na teplé miecto prikryjeme utierkou a nechame nakysnut

  2. 2

    ked nam cesto nakyslo pripravime si pracovnu dosku ja pouzivam silikonovu a potrieme to olejom je to lepsie/ lebo pri muke by sam to horelo/ a s cesta si spravime taky šulec a potom uz len krajame a natahujeme cesto a dame ho na vyhriaty olej opiect

  3. 3

    ked je langos hotovy tak uz podla chuti si dame -tatarsku omacku -kyslu smotanu -kecup -cesnak a posypeme nastruhanym syrom prajem vam dobru chut

Diskusia k receptu

jeka
Ja davám cesto na langoše do chladničky na 1 hod vykysnúť,a potom ked s cestom už pracujem tak 5-10 min.Ale receptík si ukladám,dakujem.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia