Langoše

jozka - bez fotkyjozka, 21. júla 2011

Je čas dovoleniek- prázdnin a zide sa celá rodina ,vtedy si pochutia aj na langošoch .

30 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

1/2 litra /kefir
1 kg
2 ks
1 ks
1 čl
1 čl
1 čl
2 PL
na potretie :

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zo všetkych surovin vypracuj jemné cesto nechaj 30 minut kysnuť . Ak nechceš robiť langoše hned tak daj do velkého vymasteného sáčku a šup do chladničky kde vydrži týžden teda ak ho nezjete . Alebo po vykysnuti môžete hned vysmážať a natierať pripravenou zmesou z cesnaku vody,oleja a soli .dobru chuť .

Diskusia k receptu

jerica
Lákavé , vytlačila som si pre istotu , PC doma nič moc , ešte že som v práci:-(
onats
Mám viac receptov,vyskúšam a dám vedieť.
popaa
Vynikajuce langose a z tohto cesta robim aj pizzu... vsetci chvalia, ze lepsia ako v pizzerii... cesto sa da na tenucko roztahat... lepsie na dalsi den

Zaujímavé video z archívu TV Varecha