Kuracie wrapy so zeleninou
Lukáš Kováčik
šéfkuchár hotela Chateau Mignon v Dubnici nad Váhom, 31. marca 2015
šéfkuchár hotela Chateau Mignon v Dubnici nad Váhom, 31. marca 2015
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zeleninu nakrájame na plátky. Kuracie prsia nakrájame na väčšie kúsky, ktoré opečieme a dochutíme soľou a korením.
- 2
Wrapy rozložíme a potrieme ich majonézou. Naukladáme najskôr zeleninu a nakoniec mäso do polovice wrapu.
- 3
Wrapy zrolujeme a poriadne stiahneme koniec. Pokvapkáme vodou a ugrilujeme zo všetkých strán dozlatista. Podávame s pikantnou majonézou (majonéza s čili).
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu