Foto: maggi
Komerčný recept
4-5
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso nakrájame na 1 cm široké prúžky a obalíme najprv v múke a potom v pripravenom cestíčku. Jednotlivé kúsky vyprážame v rozpálenom oleji približne 3 – 5 minút.
- 2
Cestíčko: Pivo, vajce, zemiakový škrob, 200 g hladkej múky, vegeta a čierne korenie zmiešame dohromady a dobre premiešame. V prípade, že sa nám bude cestíčko zdať príliš tuhé, zriedime ho ešte pivom.
- 3
Tip: „Strips“ si môžete namáčať v kečupe alebo grilovacej omáčke.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu