Kuracie „strips“ v pivnom cestíčku

maggi - fotkamaggi, 6. mája 2013
Kuracie „strips“ v pivnom cestíčku
Foto: maggi

Komerčný recept

4-5
porcie
20 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
2 dl
2 ks
2 PL
300 g
 na vyprážanie
 alebo drvené
1 ČL s kuracou príchuťou




Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame na 1 cm široké prúžky a obalíme najprv v múke a potom v pripravenom cestíčku. Jednotlivé kúsky vyprážame v rozpálenom oleji približne 3 – 5 minút.

  2. 2

    Cestíčko: Pivo, vajce, zemiakový škrob, 200 g hladkej múky, vegeta a čierne korenie zmiešame dohromady a dobre premiešame. V prípade, že sa nám bude cestíčko zdať príliš tuhé, zriedime ho ešte pivom.

  3. 3

    Tip: „Strips“ si môžete namáčať v kečupe alebo grilovacej omáčke.

Diskusia k receptu

skrupinka
akurát som to vyskúšala a neviem si to vynachváliť :) určite to zaradím do svojho jedálnička častejšie :)
parisienne
po viacerych vyskusanych receptoch, toto je najlepsie pivne cesticko! Dakujem za recept, som z neho nadsena :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia