Kuracie stehná obaľované v slanine

feroad - bez fotkyferoad, 2. januára 2010
3
porcie
10 minút
príprava
50 minút
na 180 °C

Suroviny

6 ks
6 ks
6 strúčikov
2 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cesnak nakrájajte na plátky a dajte ho pod kožu stehien, posoľte, obaľte slaninou a ukladajte na pekáč. Posypte nakrájanou cibuľou, podlejte vodou, prikryte a dajte do rúry – asi na 20 min., potom podlejte a dopekajte asi 30 min.

  2. 2

    Podávame s ryžou a sezónnym zeleninovým šalátom.

Diskusia k receptu

2 komentáre k receptu
Veľmi jednoduchý recept, ale vyzerá to, že výsledok bude výborný. Niekedy je v jednoduchosti krása. Už som varila podľa receptov, kde príprava bola zložitá a zonam surovín metrový a výsledok bol sklamaním. Určite vyskúšam.
Podobne robím aj ja, ale bez cesnaku - vyskúšam to. Ja však pridávam kuracie pečienky asi 20 min. pred dopečením stehienok. Pečienky však predtým nechám dlhšie namočené v mlieku, potom sú supper !

Pridaj komentár k receptu: