Kuracie stehná na panvici fotorecept

matahari1974 - fotkamatahari1974, 3. februára 2011

pred niekoľkými dňami som tu čítala že na tejto stránke sú samé nezdravé jedlá.Asi tak 3 týždne držíme celá rodinka dietku ( nepečiem koláče Zobraziť celý popispred niekoľkými dňami som tu čítala že na tejto stránke sú samé nezdravé jedlá.Asi tak 3 týždne držíme celá rodinka dietku ( nepečiem koláče a varím všetko na vode ,na olivovom oleji a bez soli , namiesto soli používam koreniny aby to nebolo plané a aby to malo aspoň nejakú chuť ) a dá sa to zvládnuť.Tak pridávam aspoň jeden z nich.

5 minút
príprava
90 minút
tepelná úprava

Suroviny

  sušené alebo čerstvé
 podľa potreby
 varené




Postup

  1. 1

    Do panvice s pokrievkou dáme popaprikované kuracie stehná , pridáme hríby ( ak sú sušená namočíme ich na 1/2 hodinku do vody a vylejeme ich aj s vodou do panvice ).Prykrite dusíme do mäkka.

    Kuracie stehná na panvici (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Do vody bez soli dáme variť dobre umyté zemiaky do mäkka.

    Kuracie stehná na panvici (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Takto pripravené kuracie stehná servírujeme na tanier.Podávame s uvarenými zemiakmi a čerstvou zeleninou.Ja mám rada ľadový šalát. Prajem dobrú chuť ..

    Kuracie stehná na panvici (fotorecept) - obrázok 3

Diskusia k receptu

babidka
asi sa nastahujem do vasej domacnosti :-) aby som konecne odolala vsetkym nastraham mojej kuchyne :-) Neviem kto pisal o Vareche v suvislosti s nezdravym jedlom/je to vlastne jedno/ ale je to vec osobnej volby a urcite si kazdy moze vybrat na co ma chut , penazenku alebo zaludok:-)
evanaaa
Vidím, že zemiaky sú varené v šupke, vtedy ani ja nedávam soľ, načo. Ale tiež som soľou šetrila, teraz mi chýba jód, ktorý soľ obsahuje ( aj raby, ale tie jem málo). A kupujem simna solenie prešovskú kardiosoľ, alebo na solenie pri stolovaní zasa v lekárni diétnu soľ, je trochu drahšia, no používam ju nie na varenie, ale na chlieb, solenie paradajok, papriky a príloh. Ale keď mám tú kardiosoľ, tá mi stačí. Úplne bez soli by som nejedla, aj keď, ako hovorím, solím málo, veď aj v prísadách je je dosť.
duschko
Neviem, ale este som nepocul o diete bez soli, ale s maskom. Ja by som skor so solou, ale bez maska. Aby som nedopadol ako v rozpravke sol nad zlato. Mozno sa mylim, ale energ. hodnota soli je urcite min.. Potom sa moze stat, ako pise evanaaa, ze niekde nieco chyba. Najlepsia dieta je pohyb, hlavne pre zdravych. Recept je zaujimavy, ale ja by som z tych stehiekok stiahol kozu. Tam je najviac tuku. Potom by to bola dieta aj pre mojich 100kg. I ked som skor vyssi ako stredny.
cica2
výborný recept, všetko čo ľúbim :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia