Foto: daniella9
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky ošúpeme, nakrájame a uvaríme v osolenej vode s čerstvou petržlenovou vňaťou.
-
2
Mrkvu očistíme a nakrájame na kúsky, spolu s brokolicou uvaríme. Môže sa pridať aj iná zelenina, napr. karfiol, hrášok....
- 3
Tatársku omáčku zmiešame s horčicou, cukrom, soľou, uhorkou nakrájanou na kocky a petržlenovou vňaťou.
- 4
Kuracie stehienka zbavíme kože a uvaríme v slanej vode.
- 5
Všetko naložíme na tanier a na záver na jedlo poukladáme tenké plátky masla. HoTovo, dobrú chuť:-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
Diskusia k receptu