Kuracie rolky s pestom z medvedieho cesnaku obalené schwarzwaldskou šunkou fotorecept

lekorica - fotkalekorica, Dolný Kubín, 11. apríla 2016
Kuracie rolky s pestom z medvedieho cesnaku obalené schwarzwaldskou šunkou (fotorecept)
Foto: lekorica
4
porcie
15 minút
príprava
30 minút
na 200 °C

Suroviny

Na rolky:
700 g
200 g
na potretie
Na hranolčeky:
250 g
250 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracie prsia si prekrojíme napoly a nakrájame na pásiky, ktoré okoreníme a osolíme. Pod každý pásik vložíme šunku (slaninu) a mäsko potrieme pestom.

    Kuracie rolky s pestom z medvedieho cesnaku obalené schwarzwaldskou šunkou (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Potom mäsko zakrútime a prichytíme špáratkom, aby sa nám rolky nerozpadli. Rolky poukladáme do keramickej nádoby a trochu osprejujeme olivovým olejom.

    Kuracie rolky s pestom z medvedieho cesnaku obalené schwarzwaldskou šunkou (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Rolky si zakryjeme alobalom a pečieme v rúre vyhriatej na 200 stupňov asi 20 minút, potom dáme alobal dole a rolky dáme ešte zapiecť na 5 - 10 minút. Medzitým si opečieme na hranolky nakrájanú mrkvu a petržlen na panvici osprejovanej olivovým olejom. Hranolky pečieme dozlatista.

    Kuracie rolky s pestom z medvedieho cesnaku obalené schwarzwaldskou šunkou (fotorecept) - obrázok 3

Diskusia k receptu

7 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: