Kuracie rezne v zemiakovej placke

klarova - bez fotkyklarova, 10. marca 2011

Tento recept som jedla v reštaurácii. Úžasný a ako vonia.

6
porcií
20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

6ks




Postup

  1. 1

    Kuracie rezne naklepeme, osolíme a prudko opečieme na oleji z jednej a potom z druhej strany.Mäso opečte tak aby bolo dobre opečené . Odložíme do kastróla a prikryjeme.

  2. 2

    Pripravíme si cesto na zemiakové placky. Na oleji zohreje olej dáme naň zemiakové cesto, položíme na to cesto opečený rezeň , prikrijeme dalším cestom a pečieme ako klasické placky. Otočíme a pečieme z druhej strany. Jedlo je veľmi sýte a voňavé.

  3. 3

    Odporúčané prílohy sú opekané zemiaky alebo varené, zeleninova obloha.

Diskusia k receptu

marienka44
@Klarova ,ved je to Belehradsky rezen, len maso je tam bravcove. Taky som mala na oslave mojej 40-ky pred 27 rokmi. :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia