4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
4 ks |
|
1 KL |
|
4 PL |
|
3 ks |
|
4 PL |
|
4 PL |
|
400 ml |
|
4 PL |
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Mäso trochu naklepeme, narežeme a okoreníme. Cibuľu nakrájame na plátky, opečieme s mandľovými lupienkami a posolíme. Rezne opečieme a vyberieme.
- 2
Do výpeku pridáme smotanu a podusíme. Osolíme, okoreníme a rezne potrieme teplou cibuľovou zmesou. Whisky zapálime a vylejeme na mäso.
- 3
Po zhasnutí plamienkov pridáme smotanovú omáčku a zohrejeme. Podávame s varenými zemiakmi.
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu