Kuracie rezne s mandľami

redakcia - fotkaredakcia, 19. októbra 2009
4
porcie
20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
1 KL
4 PL
3 ks
4 PL
4 PL
400 ml
4 PL




Postup

  1. 1

    Mäso trochu naklepeme, narežeme a okoreníme. Cibuľu nakrájame na plátky, opečieme s mandľovými lupienkami a posolíme. Rezne opečieme a vyberieme.

  2. 2

    Do výpeku pridáme smotanu a podusíme. Osolíme, okoreníme a rezne potrieme teplou cibuľovou zmesou. Whisky zapálime a vylejeme na mäso.

  3. 3

    Po zhasnutí plamienkov pridáme smotanovú omáčku a zohrejeme. Podávame s varenými zemiakmi.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia