Toto je naš stary a velmi oblúbený recept, lebo je nenáročný a velmi jednoduchý. Používam ho ked čakam viac hostí.
5
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
15 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Kuracie prsia narežeme na menšie platky, osolime a okoreníme.
- 2
Nastrúhaný syr pomiešame so struhankou a petržlenovou vňaťkou. Osolené a okorenené kuracie prsia namočíme do jogurtu a potom do zmesi strúhanky, petržlenovej vňate a syra.
- 3
Obalené mäso dáme do vymasteného strúhankou vysypaného pekáča a z vrchu pokvapkáme olejom. Pečieme vo vyhriatej rúre pri 200 stupňoch celzia 15 minút do chrumkava. Podávame so zemiakmi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu