Kuracie prsia s bylinkovým maslom

peter64 - fotkapeter64, 6. februára 2012

aj tento mi dala suseda

Suroviny

60 g
2 PL sekaná spolu s kôprom, pažítkou,mladou cesnakovou vňaťou
100-200 g 4 ks
4 ks
6 pl
1/2 ks




Postup

  1. 1

    Čersvé maslo,sekané zelené vňte,korenie a soľ premiešame.Necháme stuhnúť.Kuracie prsia bez kostí osušíme,možom urobíme otvor,do ktorého vložíme valček bylinkového masla.Jednotlivé porcie zabalíme do pátku šunky a oviažeme niťou.Pečieme na horúcom oleji,po každej strane jeden a pol minúty.Na taniere upravíme zemiakovú kašu,upostred urobíme jamku,do nej vložíme opečené kuracie prsia.Podávame s hlavkovým šalatom.

  2. 2

    Aj tu sa dá použiť aj iné prsia.

Diskusia k receptu

evas13
Vidím, že kuracina u vás má prevahu, aj ú nás. :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia