Kuracie prsia marinované v limetkách, koriandri a čili

redakcia - fotkaredakcia, 25. augusta 2009
Kuracie prsia marinované v limetkách, koriandri a čili
Foto: Wellnes hotel Patince
6
porcií
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
600 g
2 dcl
2  ks
1 ks
50 g




Postup

  1. 1

    Kuracie prsia nožom upravíme na rovnakú hrúbku tak, aby vznikol steak. Pripravíme marinádu z olivového oleja, čierneho korenia, limetkovej kôry a šťavy, nasekaného koriandra a naplátkovanej čerstvej čili papričky zbavenej semien. Kuracie prsia si namarinujeme deň vopred.

  2. 2

    Špargľu uvaríme v mierne osolenej vode. Kuracie prsia opekáme na panvici alebo grile a pri podávaní ich prelievame jogurtom ochuteným soľou, čiernym korením a olivovým olejom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia