Kuracie prsia marinované v limetkách, koriandri a čili
Foto: Wellnes hotel Patince
6
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie prsia nožom upravíme na rovnakú hrúbku tak, aby vznikol steak. Pripravíme marinádu z olivového oleja, čierneho korenia, limetkovej kôry a šťavy, nasekaného koriandra a naplátkovanej čerstvej čili papričky zbavenej semien. Kuracie prsia si namarinujeme deň vopred.
- 2
Špargľu uvaríme v mierne osolenej vode. Kuracie prsia opekáme na panvici alebo grile a pri podávaní ich prelievame jogurtom ochuteným soľou, čiernym korením a olivovým olejom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu