Kuracie pahýle s dijonskou horčicou

zelovoc - fotkazelovoc, 22. mája 2014
Kuracie pahýle s dijonskou horčicou
Foto: zelovoc

Pikatné a rýchle jedlo.

2
porcie
10 minút
príprava
45 minút
na 200 °C

Suroviny

4 ks
2 pl
primerane
podľa chuti
koľko sa zmestí
2 dcl
1 ks
2 ks
1 čl

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Vsetky ingrediencie (az na maso a zemiaky:) zmiesame v miske, mali by sme dostat celkom hutnu hmotu, ktora vdaka horcici a chilli je viac nez dostatocne pikantna. Na dno zapekacej misky dame olivovy olej, poukladame pahyle, zemiaky a zalejeme omackou. Pecieme pri 200 stupnoch kym sa neupecie, na zaver odobereme sklo nech sa to trosku pripecie. Ako prilohu som si nakrajal cherry paradajky.

Recept je zaradený do kategórií:
Kuracie mäso, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Pečené

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
môžu byť dobré tieto nožky, rcp ukladám, pikantné môžem.
Aj ja ukladám ale pikantné nemôžem. Urobím niekomu inému.
na chlapa veľmi pekné pahýle, ba priam žensky dietne, kedže príloha iba paradajky :-) Mustaz wheat síce nepoznám, ale aspoň povedz či je biele alebo tmavé...