Kuracie medailónky s čučoriedkovo-smotanovou omáčkou

uschi - fotkauschi, 16. marca 2011
Kuracie medailónky s čučoriedkovo-smotanovou omáčkou
Foto: uschi

Určite vám budú chutiť!

4
porcie
5 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
1/2 pohára
100-150 ml
pár kvapiek

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso opláchneme, osušíme, nakrájame na menšie medailónky. Osolíme, okoreníme a na oleji opečieme domäkka.

    Kuracie medailónky s čučoriedkovo-smotanovou omáčkou  - obrázok 1
  2. 2

    Mäkké mäso vyberieme na tanier a odložíme na teplé miesto. Do výpeku pridáme čučoriedkový kompót aj so šťavou, soľ, korenie, smotanu a niekoľko kvapiek citrónovej šťavy. Krátko povaríme.

    Kuracie medailónky s čučoriedkovo-smotanovou omáčkou  - obrázok 2
  3. 3

    Plátky mäsa prelejeme omáčkou, podávame so zemiakmi alebo ryžou a zeleninovým šalátom.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu