15 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie mäso zo stehien pokrájame na menšie kúsky. Kúsky mäsa osolíme, okoreníme čiernym korením a tymianom. Mäso dáme do panvice s rozohriatym olejom, podlejeme trochou vody a miešame.
- 2
Na druhej panvici urestujeme na troške masla na kolieska nakrájanú cibuľu, do ktorej nadrobíme kocku byliniek bazalky a tymianu a posypeme pažítkou. Do zmesi prilejeme trocha vody.
- 3
Zmes s cibuľou pridáme k mäsu, premiešame, pridáme olivy a zalejeme troškou sójovej omáčky. Ešte chvíľu miešame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu