Kuracia zmes

redakcia - fotkaredakcia, 11. septembra 2009
15 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

3 ks
3 ks
 hrsť
1 PL




Postup

  1. 1

    Kuracie mäso zo stehien pokrájame na menšie kúsky. Kúsky mäsa osolíme, okoreníme čiernym korením a tymianom. Mäso dáme do panvice s rozohriatym olejom, podlejeme trochou vody a miešame.

  2. 2

    Na druhej panvici urestujeme na troške masla na kolieska nakrájanú cibuľu, do ktorej nadrobíme kocku byliniek bazalky a tymianu a posypeme pažítkou. Do zmesi prilejeme trocha vody.

  3. 3

    Zmes s cibuľou pridáme k mäsu, premiešame, pridáme olivy a zalejeme troškou sójovej omáčky. Ešte chvíľu miešame.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia