Kuracia rolada so snehovo-syrovou plnkou fotorecept
Foto: skela
Casto rozmyslam, co so zvysnymi bielkami... Tak som vyskusala plnku.
6
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
75 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Niekolko ruziciek brokolice dame varit na paru. Z bielkov uslahame sneh, syr nastruhame najemno. Ruru zapneme vyhrievat na 180 st.
-
2
Kuracie prsia ponarezujeme, aby vznikol co najvacsi plat.
-
3
Maso jemne oslime, okorenime lubovolnym korenim. Rozlozime pas alobalu, potieme trochou oleja a rozlozime nan maso. Zakryjeme prosutom.
-
4
Sneh a struhany syr zmiesame, polozime po dlzke na maso. Poukladame pasiky cervenej papriky a male ruzicky brokolice.
-
5
Zeleninu zatlacime do syrovej hmoty.
-
6
Pevne zarolujeme.
-
7
Zabalime do alobalu. Pecieme na 180 st. hodinu a stvrt.
Jedlo vyzerá byť velmi chutné.O takejto plnke počujem prvý raz.Presmerujem do Kk.Vďaka
@dankadanka
Namiešaj si tam hríby z konzervy a olivy trebárs
alebo len hríby.Hríby a meso pasujú k sebe.Alebo salámu napr šunkovú alebo liptovskú na kocky atď.Pažítku, alebo čo ty resp.vy máte radi.Ludskej fantázii sa medze nekladú.
@skela prepáč,že som sa montoval do tvojho rcp.
Tvoja plnka je super.
No tie sušené neznejú vobec zle dobrý tip
to by ma sotva napadlo.
Tu v holandsku som raz chutnal resp.jedol olivy plnené
nejakou syrovou plnkou a k nim boli šampiňóny z konzervy.Dodnes neviem tomu názov ale bolo t
prima.Pozdravujem z nizozemia