Kuracia paštéta

jackguelina2 - fotkajackguelina2, 9. júna 2012

Recept od mojej mamy

8
porcií
60 minút
príprava
45 minút
na 180 °C

Suroviny

400 g
4 ks surové
200 ml
250 ml
1 čl
1 čl




Postup

  1. 1

    Pečeň odblaníme a očistíme. Obrázky bohužiaľ nemám.

  2. 2

    Všetky suroviny dáme do mixéra a najemno rozmixujeme.Vylejeme do ohňovzdornej misy.

  3. 3

    Pečieme na mierne teplej rúre,cca 45 minút.Hotové je to,keď je povrch paštéty svetlohnedý a je na dotyk pevný.Paštétu môžme aj sterilizovať.

Diskusia k receptu

jatea
Robím, je to výborné. Nevedela som, že to môžem aj sterilizovať. Ako to robiť a ako dlho vydrží?
jackguelina2
Ja to robím tak,že to natlačím do menších pohárikov/napríklad od tatarky/ a sterilizujem 1 hodinu.Potom to mám v chladničke ,vydrží to 2-3 mesiace.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia