Kuracia balontínka s hríbovým fášom
Gabriel Piešťanský a Ján Dudáš
Grand hotel Praha v Tatranskej Lomnici, 9. novembra 2014
Grand hotel Praha v Tatranskej Lomnici, 9. novembra 2014
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Tatranský stôl bez voňavých húb? To akoby mu vzali jednu nohu. Aj bohato prestretý a noblesný bude bez chutných jedál z jesennej nádielky lesa Zobraziť celý popisTatranský stôl bez voňavých húb? To akoby mu vzali jednu nohu. Aj bohato prestretý a noblesný bude bez chutných jedál z jesennej nádielky lesa viditeľne krívať.
4
porcie
porcie
30-40 minút
príprava
príprava
10 minút
na 100 °C
na 100 °C
Postup
-
1
Kuracie prsia naplníme fášom, ktorý pozostáva z húb, odrezkov z pŕs, byliniek, smotany a masla. Dáme do rúry zohriatej na 100 °C na 10 minút.
- 2
Čerstvý cícer rozvaríme, rozmixujeme a dochutíme soľou, korením a mletým muškátovým orechom. Podávame na cícerovom pyré so silnou omáčkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu