Kurací srnčí chrbát
			   Dezider Krištof
šéfkuchár penziónu U mlynárky v Dudinciach, 12. marca 2010
		   
		   šéfkuchár penziónu U mlynárky v Dudinciach, 12. marca 2010

Foto: Pravda - Ivan Majerský
Postup
- 
                                                    1
                                                    Kuracie prsia umyjeme, očistíme a vyklepeme. Nakrájame na rezne. Osolíme, okoreníme, ochutíme vegetou a necháme hodinu odležať. Formu na srnčí chrbát vytrieme maslom a dno vyložíme rezňami. 
- 2
Vajcia vyšľaháme, pridáme smotanu rozšľahanú s múkou, na kúsky nakrájanú uhorku, kapiu a scedený hrášok. Dochutíme soľou, vegetou, mletým čiernym korením, korením karí a nakoniec pridáme strúhaný syr. 
- 3
Všetko dobre vymiešame. Zmes nalejeme do formy na rezne a v rúre vyhriatej na 180 stupňov upečieme dozlatista. 
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2





 
 


Diskusia k receptu