4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Suroviny
1 pecene alebo varene |
|
1 (ľadový šalát) |
|
1 |
|
125g |
|
šalátový nálev: | |
1 pohár |
|
1 lyžica |
|
1 lyžica jemne nakrájaného |
|
1 lyžica |
|
1 čajová lyžička |
|
1/4 lyžičky |
|
Postup
-
1
Kurča vykosti a nakrájaj na kocky alebo rezance.Mäso polož do šalátovej misy. Umy papriku a dosucha ju poutieraj.Prerež ju na polovicu,odstrán semiačka a nakrájaj na malé kocky.Poukladaj ich na mäso.Na to nasyp prášok.
- 2
Dôkladne poumývaj hlávkový šalát a nakrájaj ho na pásiky.Takisto pridaj do misy.
- 3
Kyslú smotanu zmiešaj s majonézou.pridj petržlen a citronovú šťavu,osoľ a okoren.Ak je šalátový nálev veľmi hustý,zried ho trochou mlieka aleby kyslej smotany.Nálev vylej na kurací šalát a opatrne ho premiešaj.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu