Krupicový vankúš pod paradajkou
			   Patrik Lednár
šéfkuchár hotela Albrecht v Bratislave, 14. augusta 2011
		   
		   šéfkuchár hotela Albrecht v Bratislave, 14. augusta 2011

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
60 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    Mlieko postavíme spolu s maslom a keď začne vrieť, pridáme krupicu. Necháme prevariť a odložíme. Do krupice zamiešame vajcia, korenie a soľ.Krupicu dáme do malého plechu na hrúbku 2 cm. 
- 2
Poriadne zatlačíme na plech a vložíme do chladničky. Na druhý deň vykrajujeme z krupice malé kocky a tie poukladáme na plech a vložíme do rozohriatej rúry. Vyberieme, keď je vankúš opečený zo všetkých strán. 
- 3
Čerstvý špenát umyjeme a na cesnaku jemne opražíme na oleji. Na krupicový vankúš poukladáme plátky paradajky a špenát. 
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2





 
                                                        
                                                     
 


Diskusia k receptu