Foto: tetrisss
Máme pred sebou pôstny piatok a keďže ryby v našich obchodoch majú hviezdne ceny, tak vám ponúkam tresku z karfiolu, ktorú naozaj chuťovo nerozoznáte Zobraziť celý popisMáme pred sebou pôstny piatok a keďže ryby v našich obchodoch majú hviezdne ceny, tak vám ponúkam tresku z karfiolu, ktorú naozaj chuťovo nerozoznáte od originálu.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Karfiol uvaríme v slanej vode nie celkom namäkko, potom uvaríme mrkvu, tiiež ju nerozvaríme. Necháme zeleninu vychladnúť.
-
2
Studenú zeleninu a aj kyslú uhorku nastrúhame na jemnom strúhadle, cibuľu nakrájame na celkom malé kocky a všetko to osolíme a nalejeme asi 3-5 lyžíc uhorkového nálevu. Necháme to tak pol hodiny nasiaknuť. Potom do hmoty zamiešame podľa chuti majonézu, okoreníme a prípadne dosolíme . Necháme to v chlade, aby sa chute prepojili a natrieme na doma urobený :) chlebík http://varecha.pravda.sk/recepty/domaci-chlieb-bez-miesenia/18595-recept.html.
Diskusia k receptu