Kremžské bravčové rezne

monika276 - bez fotkymonika276, 8. septembra 2013
Kremžské bravčové rezne
Foto: monika276

Gazdinky určite to poznáte : sobota večer a vás nič nenapadá, čo by ste urobili rodinke na nedeľný obed. Nakoniec prehrabete stovky receptov a Zobraziť celý popisGazdinky určite to poznáte : sobota večer a vás nič nenapadá, čo by ste urobili rodinke na nedeľný obed. Nakoniec prehrabete stovky receptov a urobíte aj tak, čo obvykle :-) Takto podobne vznikol aj tento recept, akurát to listovanie v receptoch skončilo kombináciou viacerých z nich a rodinka bola nadmieru spokojná......

6
porcií
30 minút
príprava
70 minút
na 180 °C

Suroviny

6 rezňov (krkovička, karé)
150 g (alebo iný syr)
150 ml
3 ks
2 PL




Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame na plátky, naklepeme, osolíme a okoreníme. Z jednej strany pomúčime a pomúčenou stranou poukladáme na pekáč, ktorý sme potreli olejom.

  2. 2

    Rezne potrieme kremžskou horčicou, navrch posypeme kolieskami cibule a postrúhaným tvrdým syrom a polejeme smotanou na varenie. Pečieme zakryté alobalom na 180 st. cca 1 hod. a nakoniec necháme odokryté zapiecť doružova cca 10 min.

  3. 3

    Vhodné podávať s novými zemiakmi a zeleninovým šalátom.

Diskusia k receptu

henivk
vyskúšala som a môžem potvrdiť že je to skutočne výborný recept, vrelo ho odporúčam ďalším




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia