Ak máte na prípravu obeda tak 30 minút, vyskúšajte tento recept. Bude to hotové rýchlo, ale nebude to vyzerať, že ste sa ponáhľali a Zobraziť celý popisAk máte na prípravu obeda tak 30 minút, vyskúšajte tento recept. Bude to hotové rýchlo, ale nebude to vyzerať, že ste sa ponáhľali a bude to naozaj veľmi dobre chutiť.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ak sa ponáhľate, začnite prílohou. Hodí sa ryža, zemiaky, alebo tarhoňa.
- 2
Kuracie prsia opláchnite a papierovými utierkami poutierajte do sucha. Je dôležité, aby boli suché, len tak sa opečú pekne do červena. Nerozklepávajte, len osoľte, poprášte čiernym korením, vegetou alebo solčankou a drvenou rascou. Rascou nešetrite, dodá mäsku výbornú chuť.
- 3
V panvici (najlepšie vo woku) zohrejte olej. Prsia vložte do horúceho oleja a opečte z každej strany do červena. Podlejte pár lyžicami vody a nechajte prevrieť. Vodu nesoľte, ani nedochucujte, šťava bude mať dobrú chuť z mäsa. Celá príprava trvá 15-20 minút, podľa veľkosti pŕs. Ak sa chcete predviesť, môžte na inej panvici opiecť pár plátkov šunky, nejaké to volské oko, prípadne nejakú zeleninku a podávajte s mäsom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
S volským okom... kuracina... že mi to nenapadlo doteraz? Dík za inšpiráciu :))